Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sådan arbejder jeg

Ethvert menneske er unikt

og hver session er forskellig. Jeg er altid spændt på, hvad du kommer og har lyst til at tale om, – og hvis du ikke ved, hvad du vil tale om, så finder vi sammen ud af det. Det er fuldkommen okay og meget naturligt

Jeg lægger stor vægt på tryghed og tillid mellem dig og mig.

Vi tager udgangspunkt i det der fylder lige nu og her, og sammen undersøger vi, hvad det har af betydning for dig og dit liv.

Mange af de vaner og måder vi handler på i voksenlivet er skabt i barndommen, så hvis det giver mening i nuet og større indsigt, vil dette også bringes med ind i sessionen.

Jeg spørger både ind til dine tanker, din krop, kropssansninger og dine følelser. Jeg holder pauser og giver plads til at tænke og mærke, jeg afbryder og jeg udfordrer. Der er plads til alle følelser, humor og grin. Alt sammen med stor ydmyghed, empati, respekt og omsorg. Jeg er sammen med dig og vil støtte dig i det, du oplever, tænker og mærker.

Jeg er åben og nysgerrig over for både dig som menneske og det du kommer med.

Jeg har ikke løsninger eller nogen dømmende eller forudindtaget mission med, hvor du skal hen med dit liv.

Vigtigst af alt, er min intention om at se dig og arbejde med det, der virker bedst for dig på det givne tidspunkt.

Jeg har fuld tavshedspligt.

stinepedersen_web_icon

Jeg er åben og nysgerrig over for både dig som menneske og det du kommer med.

DET ER ALDRIG FOR SENT AT GÅ I TERAPI

Jeg ønsker at hjælpe dig med at vokse ind i det liv du drømmer om.

At blive opmærksom på den sammenhæng mellem det du er, det du tænker, det du føler og det du får udefra verden, kan være så befriende.

Send e-mail: kontakt@stinepedersen.dk
Ring eller SMS: +45 27 20 30 59