Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Selvværdsgruppe

Alle kan have gavn af at se sig selv gennem andre.

En gruppe for dig der vil sætte fokus på at styrke dit selvværd og eget personlige lederskab.

Selvværd er at have følelsen af at være helt okay, som dem vi er og som vi har det, samt oplevelsen af at vi har værdi, blot fordi vi er til, på trods af op og nedture i livet.

I gruppen arbejder vi med vores tanker, følelser og fornemmelser om os selv og andre. Vi arbejder på at mærke egne behov og grænser, opdage betydningen af at tage ansvar for valg og beslutninger i livet og styrke troen på at blive glad og tryg ved sig selv.

Der veksles mellem læring om hvordan vi kan styrke os selv, øvelser og gruppeterapi.

6 personer i en gruppe.

Alle har fuld tavshedspligt.

gfx-3

Gruppeterapi

Gruppeterapi er så værdifuldt og virksomt, fordi vi har mulighed for at få indsigt og finde lighedstræk i hinandens temaer og historier. Når vi deler vores historier, kan vi reagere på hinanden, støtte hinanden, få øje på os selv igennem de andre samt opnå dybt kendskab til og forståelse for forskellighed. Vores empatiske og medfølende evner udvides.
En gruppe vil udvikle sig, efterhånden som gruppemedlemmerne bliver gradvist mere kendt med hinanden og kan være tillidsfulde overfor hinanden, ingen er tvunget til at dele noget, de ikke ønsker.

Alle har fuld tavshedspligt.

Lavt selvværd kan opleves på mange måder fx:

Ikke at være god nok. Ikke at være noget værd. Ikke at høre til. Ikke at kunne slappe af. At være usikker. At overhøre sig selv. At have fokus på andres behov. At være underlegen. Eller at være overlegen.

Følelser fortrænges. Negative tanker. Uduelighed. Skyldfølelse. Perfektionisme. Ensomhed. Selvhævdelse. Afhængighed. Spændinger. Jalousi. Uro. Angst. Depression. Stress. Sygdomme.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt mig

Send e-mail: kontakt@stinepedersen.dk
Ring eller SMS: +45 27 20 30 59