Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Psykoterapi

Alle mennesker kan have gavn af terapi

Der kan være mange grunde til at vælge at gå i terapi.

Det kan være noget i dit liv, der går dig på og forringer din livskvalitet, som du ønsker hjælp til at forstå, acceptere eller ændre. Almindelige ”hverdags” problemer, der er begyndt at fylde for meget.

Konflikter, vrede eller tomhedsfølelse i parforhold eller i familien.

En traumatisk hændelse, en livskrise, sygdom eller dødsfald.

En svær og hård opvækst, som giver dig udfordringer i dit voksenliv.

gfx-3

Er dit liv præget af angst, stress eller depression

som du ønsker hjælp til?
Oplever du at have mistet fodfæste og ikke vide hvilken retning du skal gå?
Måske du ønsker at styrke dit forældreskab og give dine børn en gave ved selv at udvikle dig? Det kan også være, at du ønsker at lære mere om dig selv og udvikle dig professionelt eller personligt.

Oplever du f.eks.

Livskrise, uro, konflikter, tankemylder, stress, angst, OCD, tomhed, spændinger, ubehag, tristhed, vrede, modløshed, smerte, ensomhed, rastløshed, præstationsangst, afhængighed, forladthed, uvished, hovedpine, migræne, spiseforstyrrelser, skilsmisse, sorg, depression, manglende selvværd, svært ved at mærke og udtrykke dine behov og grænser.

HVAD KAN TERAPI?

Terapi kan bl.a. give dig:

Indsigt, klarhed, udvikling, forandring, ro, glæde, frihed, styrke, højere selvværd, mere nærvær, gennemslagskraft, livskraft, afslappethed, autencitet, at tage dig selv alvorligt, fokus på nuet, styrke din selvomsorg og større kvalitet i dine relationer. Det er så unikt og udviklende at prøve at blive mødt med forståelse og hjertevarme. Der er sjældent plads til at give sig selv den opmærksomhed i hverdagen.

ONLINE TERAPI

Min praksis er i rolige og idylliske naturomgivelser, men har du ikke mulighed for at komme fysisk, tilbyder jeg også terapi online gennem telefon og/eller videosessioner. Læs mere under online terapi og stressbehandling.

Kærlig hilsen Stine Pedersen Psykoterapeut MPF, medlem af Dansk Psykoterapeutforening.