Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Stine Pedersen

  Privat, professionelt og uddannelse

  Min egen rejse

  Jeg er født i 1980 og opvokset i Nakskov på Lolland. Jeg er mor og kæreste og lever i en sammenbragt familie ude på landet tæt på naturen. I 1999 drog jeg til København med intentionen om at starte på en uddannelse, men min vej blev en helt anden, pludselig havde jeg været i en stor detailvirksomhed i knap 18 år.

  I 2015 vendte jeg hjem til Lolland igen, hvor jeg bor nu.

  Min egen vej ind i terapien skete, paradoksalt nok, efter min far døde i 2005 efter et kort sygdomsforløb med kræft. Min sorgproces forløb ikke hensigtsmæssigt, jeg reagerede stort set ikke, og fortsatte bare mit liv på trods af, at en af de aller vigtigste personer i mit liv, var død. Derfor valgte jeg efter noget tid at opsøge en psykolog.

  Jeg fik mange gode snakke, og værdifulde indsigter med mig, men jeg havde brug for noget andet for at komme endnu et skridt. Jeg kom i kontakt med en hypno-terapeut og dette blev en helt særlig og betydningsfuld oplevelse for mig, hvor jeg i hypno-terapien fik sagt farvel til min far. Den selv samme hypno-terapeut blev uddannet psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut. Jeg valgte at komme hos ham, når jeg syntes, der var for mange svære ting i mit liv. For mig blev det er ståsted, et frirum hvor jeg kunne øve mig i at være mig, øve mig i at acceptere hele mig, både de sider jeg kunne lide og dem jeg afskyede.

   

  Jeg valgte på et tidspunkt aktivt at intensivere terapitimerne og gik i en længere periode hver 14 dag, og det blev en vej til at komme endnu mere hjem til mig selv. Samtidig blev frøene sået til min egen vej ind i selv at tage uddannelsen.

   

  For hele tiden at sikre et højt fagligt niveau og en god kontakt til alle klienter, går jeg fortsat i egen-terapi samt modtager løbende supervision.

  Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

   

  “At sidde overfor et menneske, der lyttede, støttede og udfordrede mig kærligt, levede sig ind i mig og alt, hvad jeg kom med, uden at dømme mig, har været den bedste gave og rejse jeg har givet mig selv og min søn.”

  Mine erhvervsmæssige erfaringer

  Jeg har arbejdet 18 år i en stor detailvirksomhed, hvor jeg både har været medarbejder, mellemleder, leder og underviser. Jeg elsker at arbejde med mennesker og mit fokus har været at skabe overensstemmelse mellem det hele menneske og virksomhedens mål.

   

  For mig handler det om, at det enkelte menneske skal have det så godt som muligt for at kunne præstere. Dette har jeg gjort gennem en oprigtig interesse og helt naturlig nysgerrighed på det enkelte menneske. Jeg er overbevist om, at mennesker vokser af at blive set, mødt, lyttet til og forstået.

  Min uddannelsesmæssige baggrund

  • 2022 – 2023: Overbygningsforløb til relationel biologisk traumeterapeut v. Skolen For Psykosomatik v. Ulla Rung Weeke.
  • 2021 – 2022: Grundefteruddannelse til relationel biologisk traumeterapeut v. Skolen For Psykosomatik v. Ulla Rung Weeke
  • 2020: Uddannet Spædbarnsterapeut (tidlig traumeterapeut) v. Dansk Institut for spædbarnsterapi
  • 2019: Certificeret Stressbehandler v. Stressambassadøren
  • 2018: Eksamineret Psykoterapeut v. Københavns Gestalt Institut.

   

  Jeg er uddannet og eksamineret Psykoterapeut i gestaltterapi fra Københavns Gestalt Institut (KGI) i juni 2018, en 4-årige uddannelse.
  KGI er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

   

  Uddannelsen har bl.a. indeholdt følgende temaer:

  Neuropsykologien, læren om hjerne og nervesystem.

  Tilknytningsteorien og udviklingspsykologien.

  Mindfullness, nærværstræning og kropsbevidsthed

  Stress håndtering

  Gruppedynamikker, udvikling af grupper og teams

  Anerkendende og autentisk kommunikation og feedback

  Egen terapi, – at gå vejen selv, mærket, tænkt, følt, delt, oplevet og erfaret i kontakt med mine fantastiske medstuderende og lærere/gæstelærere/psykoterapeuter.

   

  Jeg føler mig utrolig heldig at have haft så empatiske, indlevende, inspirerende og ufattelig dygtige lærere/psykoterapeuter.

   

  Tak til

  Meriam AL-Erhayem

  Bjarne Busk

  Morten Bang

  Karenn Nielsen

  Marianne Horst

  Jesper Rasmussen

  Lars J. Sørensen

  Jørgen Groth

  Merete Holm Brantbjerg

  Niels Thorning

  Pernille Elvirose

   

  Jeg har løbende uddannet mig ved siden af mit arbejde, hvor jeg bl.a. har taget fag på Akademi-uddannelsen i HR, Coaching i organisationer og ledelse i praksis.