Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Stressbehandling

  Er du ramt af stress eller vil du forebygge stress?

  Så få professionel hjælp med det samme, jo før jo bedre, da stress tager til i styrke og bliver mere og mere invaliderende og opslidende for både dit helbred, din livskvalitet og dine omgivelser.

  Bliv stressfri gennem et 10 ugers effektivt og fagligt funderet forløb.

  gfx-3

  Stress kan opleves meget individuelt

  og kan have mange komplekse udtryk.
  Den ene pol er depressiv adfærd eller depression, mens andre oplever, at de bliver højaktiverede og har meget svært ved at skabe ro. Ikke sjældent mærker man også en tiltagende angst. Mange mennesker, der opdager stress eller får diagnosen, er mange måneder eller nogle gange flere år inde i en stresscyklus. Ofte har omgivelser lagt mærke til stressen før den stressramte selv. Kroppen sender os altid signaler om, at vi er stressede i form af søvnbesvær, ondt i maven eller ondt i livet. Når vi bliver stressede, er det, fordi vi i kortere eller længere tid ikke har lyttet til kroppen.

  Oplever du f.eks.

  Hjertebanken, hovedpine, svedeture, hyppige infektioner, forhøjet blodtryk, åndenød, muskelspænding, rygsmerter, indre uro, mavesmerter/spændinger, mave-tarm problemer, appetitløshed, vægttab, søvnløshed, træthed, ulyst, nedsat humoristisk sans, grådlabilitet, koncentrationsbesvær, ubeslutsomhed, øget brug af stimulanser, herunder sukker, kaffe, alkohol, øget sygefravær, angst.

  Læs meget mere om hvad stress er og symptomer på stress på Stressambassadørens hjemmeside.

  stressamb.dk

  Stressfri på 10 uger

  Stressbehandlings forløb

  Forløbet er bygget op om Stressambassadørens professionelle og effektive online kursus med 10 online moduler, som indeholder alt det, der skal til for at blive stressfri og genfinde balancen i sig selv og i livet.
  Du modtager et modul hver uge.
  Du har min støtte gennem hele forløbet med 10 sessioner.
  I de uger, hvor vi ikke mødes, har vi en opfølgende telefonsamtale.
  Forløbet tilrettelægges, så du føler dig mest tryg.

  Sessioner à 1 times varighed. (900 kr. inkl. moms pr. session)
  Opfølgende telefonsessioner à 15 minutters varighed. (225 kr. inkl, moms pr. session)

  Online kursus i alt 10 moduler. (750 kr. inkl. moms)

  Min praksis er i rolige og idylliske naturomgivelser, men har du ikke mulighed for at komme fysisk, tilbydes forløbet også online.