Følg mig og læs mine seneste indlæg her.

Seneste indlæg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Stressbehandling

Er du ramt af stress eller vil du forebygge stress?

Så få hjælp med det samme, jo før jo bedre, da stress tager til i styrke og bliver mere og mere invaliderende og opslidende for både dit helbred, din livskvalitet og dine omgivelser.

 

Jeg samarbejder med Stressambassadøren stressamb.dk og modtager klienter fra sundhedsforsikringen PrimaCare prima-care.dk 

Er du ikke en del af denne sundhedsforsikring, tilbyder jeg individuelle stressforløb.

gfx-3

Stress kan opleves meget individuelt

og kan have mange komplekse udtryk.
Den ene pol er depressiv adfærd eller depression, mens andre oplever, at de bliver højaktiverede og har meget svært ved at skabe ro. Mange mennesker, der opdager stress eller får diagnosen, er mange måneder eller nogle gange flere år inde i en stresscyklus. Ofte har omgivelser lagt mærke til stressen før den stressramte selv. Kroppen sender os altid signaler om, at vi er stressede i form af søvnbesvær, ondt i maven eller ondt i livet. Når vi bliver stressede, er det, fordi vi i kortere eller længere tid ikke har lyttet til kroppen.

Oplever du f.eks.

Hjertebanken, hovedpine, svedeture, hyppige infektioner, forhøjet blodtryk, åndenød, muskelspænding, rygsmerter, indre uro, mavesmerter/spændinger, mave-tarm problemer, appetitløshed, vægttab, søvnløshed, træthed, ulyst, nedsat humoristisk sans, grådlabilitet, koncentrationsbesvær, ubeslutsomhed, øget brug af stimulanser, herunder sukker, kaffe, alkohol, øget sygefravær, angst.

Læs meget mere om hvad stress er og symptomer på stress på Stressambassadørens hjemmeside.

stressamb.dk

Stressbehandlings forløb

Et stressbehandlingsforløb strækker sig over ca. 3 måneder. Forløbet er bygget op om stressambassadørens online kursus. Du skal igennem 10 online moduler, hvor du vil få relevant og brugbar viden, om hvordan du bliver stressfri. Vi mødes hver anden uge til en personlig samtale, og de mellemliggende uger, har vi en telefonisk opfølgende samtale. Vi tilpasser forløbet til dig, så du føler dig mest tryg.